فروش عمده

فروش عمده چلتوک برنج

خواص چلتوک برنج در طب اسلامی

برنج، گیاهی یک ساله است که ارتفاع آن تا ۱/۵ متر هم می رسد و در مناطق گرم و مرطوب می روید. ساقه‌ی آن راست و برگ های آن بزرگ و نوک تیز است. هر ساقه چندین سنبله دارد که دانه های برنج درون این سنبه ها قرار دارند.

دانه ی برنج در ابتدای امر در پوسته ای با نام «چلتوک» یا «شلتوک» قرار دارد که پس از درو، از طریق کوبیدن، از آن جدا می شود. این چلتوک در واقع همان سبوس برنج است که منبع ویتامین ها و مواد معدنی است اما از برنج جدا می شود.

مقدار ویتامین B1 در برنج سفید شده، یک ششم، ویتامین B2 نصف و ویتامین B3 به مقدار یک سوم برنج قهوه ای (برنج سبوس دار) است و مواد معدنی آن به مقدار بسیار زیادی کاهش می یابد. چلتوک برنج، سرشار از پروتئین ها و موادمعدنی مانند فسفر، پتاسیم، منیزیم، سیلیس و ویتامین های گروه B و E است.

برنج یکی از غذاهای اصلی مردم آسیاست و به مقدار زیاد در کشور چین، هندوستان، ژاپن، تایلند، فیلیپین و ایران کشت می شود. در ژاپن، مدت ها از سبوس برنج برای مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده می شد؛ برای این که سبوس برنج رطوبت را در خود حفظ و پوست را روشن می کند و اثر صاف کنندگی روی پوست دارد.

تأثیر روی دستگاه قلبی – عروقی:

دمنوش شلتوک برنج سبب کاهش کلسترول خون می شود.

ویتامین E و اسید های چرب اشباع شده و نشده موجود در دمنوش شلتوک برنج، آن را به یکی از ماده های غذایی بسیار گرانبها و موثر برای افزایش تعادل هموستاز خون و ضد سرطان تبدیل نموده اند.

سبب تعادل قند خون می شود.

نقش ویتامین B1 موجود در دمنوش شلتوک برای اشخاص عصبی، مضطرب و نگران بسیار موثر است.

قابلیت مغز را زیاد می کند.

احساس خستگی را از فرد دور می کند.

برای رفع سردرد و گیج شدن موثر است.

برای درمان زود رنجی موثر است.

دمنوش شلتوک در تسکین التهابات ناشی از آلرژی موثر است.

دکتر سیدی  شماره موبایل  ۰۹۱۴۳۱۴۲۷۲۵  شماره واتس اپ ۰۹۱۴۳۱۴۲۷۲۵  اینستاگرام @salamattab  تلگرام @salempro پست الکترونیکی info[@}hakimseyedi.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *